Hola, sóc Amparo Jovaní, apassionada del disseny gràfic i directora d’art de Laterra.

Vaig néixer a Benicarló, Castelló, terra de cultius, garrofers, tarongers i oliveres… tots, davant del mar Mediterrani.

Porto tota la meva vida dedicada ajudar clients a assolir objectius en els seus negocis. Molts es converteixen en amics per a tota la vida.

Durant aquests anys he comprovat la importància de tenir una bona imatge de marca i uns materials adequats per a cada producte i, sobretot, per a cada tipus de públic. Aquests us ajuden a connectar amb el potencial client de forma immediata.

Si ets en aquesta pàgina, imagino que és perquè necessites renovar la imatge de la teva empresa : vols cridar l’atenció i destacar al mercat perquè els teus clients t’apreciïn i, et recordin .

Si tens molt contingut i necessites donar-li ordre i format per mostrar-lo de forma senzilla i atractiva , ets al lloc adequat.

Els meus inicis laborals van ser en impremtes on vaig aprendre sobre tintes, formats, tècniques i, sobretot, l’ aprofitament del paper .

Gaudeixo de les possibilitats que aporta un bon paper: la textura, el color, els gramatges… Cada paper té la seva personalitat. És un gran evocador i transmissor d’emocions, però cal saber apreciar, valorar i especialment, reutilitzar .

A la fase de disseny, prenc moltes decisions fonamentals perquè els suports tinguin el major impacte en el seu missatge però el menor a nivell ambiental.

Valorar aquests detalls, totes aquestes apreciacions juntes, generen un petit canvi que pot marcar la diferència .

Musa Amparo

A nivell personal et puc explicar que m’agrada viatjar amb bicicleta. El cicloturisme és la meva recompensa a la feina. Viatjar a poc a poc, sense presses, a llocs rurals, poc concorreguts i amb gent senzilla, és el que més m’agrada. És una manera de viatjar de manera sostenible ia més em posa en forma.

En general procuro consumir de manera coherent.

Amparo Jovaní

Busques materials atractius i que perdurin?

Comunicar amb el màxim resultat però el menor impacte per al medi ambient.

Identitats corporatives
0
Maquetació
editorial
0
Etiquetes de productes
0
Stands Fires
0

..

COMPLEIX LA TEVA EMPRESA AMB ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE?

PART DELS NOSTRES BENEFICIS ELS DONEM

Logo Greenpace
Logo Cruz Roja
Skip to content